mandag 5. oktober 2009

UK Knit Camp og Ravelry day 2010!

Neste år skal jeg til Scotland. Jeg skal nemlig på UK Knit Camp! Campen skal være ved Universitetet i Stirling, Scotland mellom 9. septem og 13 september. I tillegg vil UK Ravelry day finne sted på samme plass den 14. september. Jeg fikk en forespørsel om å være litt ''kontaktperson/oversetter'' dersom det var noen flere norske som ønsket å være med, men som hadde problemer med de engelske nettsidene. Derfor har jeg sammenfattet litt av informasjonen her:

Hva er dette for noe?

UK knit camp er 4 dager med kurs, sosialt samvær og utflukter hvor alt skal handle om strikking eller noe som har med strikking å gjøre. De flinke folkene som holder på med dette her har fått med seg en rekke internasjonalt anerkjente designere som f.eks. Jared Flood (Brooklyn tweed), Nancy Bush, Marjan Hammink(Yarnissima) og Norah Gaughan til å holde kurs for oss som skal delta.

UK ravelry day 2010 følger opp suksessen med UK ravelry day 2009 og er en dag med kurs, foredrag, demonstrasjoner, og moteshow i tillegg til en masse boder som selger garn (britisk, men jeg har hørt at de har fått inn forespørsler fra ikke-britiske produsenter også!) og andre garn/strikkerelaterte produkter.

Hvor my kommer dette til å koste?

UK Knit Camp overnatting: Dersom man ønsker å booke overnatting på/nærme universitetet hvor KnitCamp skal være er det tre muligheter:

John Forty's Court: Kun rom (kke mat). Denne plasseringen ligger midt i Stirling og passer best for de med bil siden det er et stykke unna selve Universitetet (10-15 min i bil)

Pris: 25 pund per natt, solgt i 6 natts pakker: 150 pund

Alexander Court: Rom og frokost. Overnattingsstedet ligger ca 10-15 minutter unna hoveddelen av universitetet. NB. Nærmeste supermarked er ca 15 til 20 minutter unna med bil!

Pris: 45 pund per natt, solgt i 6 natts pakker: 270 pund

Siste overnattingsmulighet er fullpensjon på campus. (den har jeg valgt!)

Pris: 44 pund per natt, solgt i 6 natts pakker: 330 pund

UK Knit Camp kurs: Prisen for de forskjellige kursene vil avhenge av kurslengden. De vil koste mellom 30 – 40 pund for kurs på 3 timer og 60-80 pund for kurs som varer hele dagen.

UK ravelry day: Stort sett er ikke billettpriser og info kommet ennå.


Jeg har tenkt å poste litt mer info sånn etterhvert jeg finner ut mer! (men sjekk ut nettsidene deres: www.britishyarn.org.uk for infor på engelsk. Her er også en foreløping liste over mulige kurs.

1 kommentar: