mandag 15. februar 2010

Svalesjalet er ferdig!


Jeg har gjort ferdig svale sjalet mitt i dag! Det er et av mine bidrag til laget Ooh, Shiny! i Ravelympics på Ravelry. Det er strikket i tre forksjellige typer garn. Førs har jeg brukt opp Hellas-ferie-suvenirnøstet med Kamel Baby Camello fra Le Perle. Dette var et helt nydelig kamelgarn i en beige farge, og jeg håper jeg kan få tak i mer en gang senere.

Men det var ikke nok til et helt sjal så jeg mått finne et par andre farger også. Jeg hadde et nøste med Merino extra fine dk (Rowan RYC) i en lysere beige som jeg avsluttet Budding lace delen av sjalet med. Det var bare et par omganger igjen før jeg skulle begynne med Lilly of the valley mønsteret så det var veldig irriterende at det ikke var nok Kamelgarn til budding lace delen. Merino DK var også litt tykkere enn de andre garnene, men det syntes ikke så godt.

Til Lilly of the valley mønsteret brukt jeg Rowan 4 ply soft i en god mørk gammelrosa farge. Dette garnet gjorde seg veldig godt til sjal. Ble veldig mykt og fint og blokket veldig bra. Til den ytterste blondekanten brukte jeg en mørk brun av samme garn. Jeg ble veldig fornøyd med garnsammensetningen. Veldig mine farger selv om det ikke er noe grønt der.

2 kommentarer:

  1. Enig! Helt "deg". Må jo være superdeilig i halsen også :)

    SvarSlett
  2. Heisann. Måtte inn og kommentarer det fine sjalet ditt. Kjempefint! Fargene var veldig fine sammen :)

    SvarSlett