søndag 17. mars 2013

Mine favorittvotter!

Jeg har strikket et par votter i min strikkekarriere. Sånn sett burde favorittvottene mine være egenstrikkede. Eventuelt burde de kanskje være strikket av mamma som også har strikket en del plagg til meg opp igjennom årene. Men favorittvottene mine er hverken strikket av meg eller mamma, jeg fant dem nemlig på gata. Faktisk fant jeg dem på vei hjem fra julebord for to år siden. Jeg gikk sammen med samboeren min mellom der nattbussen stoppet og der vi bor. Midt i veien lå det et par helt nedsølte svarte votter.

Jeg klarte ikke å la de ligge igjen (Se på de stakkars små vottene! de er jo helt alene!), så jeg dro de (ekstremt møkkete) vottene med meg hjem. Vel hjemme havnet de i et bad med milo, og så et bad til og til slutt et bad med soak. Mellom hvert bad fikk vottene en skikkelig skylling. Til slutt var vannet sånn ca rent. Og vottene var ikke lenger svarte, men mørke brune og naturfargede!

Mønsteret for man tak i på museumshåndtverkerene som holder til på norsk folkemuseum. Må komme meg dit slik at jeg får strikket meg et par til en dag.  nh <

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar