søndag 20. september 2009

Nytt garn!

I går hentet jeg denne pakka på posten:


Jeg hadde bestilt noen godsaker fra eatsleepknit.com og ble litt overrasket over at det hadde kommet så tidlig for å være helt ærlig. Jeg har ventet veldig på post i det siste.


Siden jeg har nådd en milepæl i fordelsprogrammet på denne siden (Yarn Maraton) skulle det være med noe mer i pakken enn bare det jeg hadde bestilt.

Det lå en spennende konvolutt og et skrapelodd øverst i pakka. Skarpeloddene er alltid med, men jeg har ikke vunnet noe før. Nå vant jeg 5$ i store credit! men jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke det med det første. Man må nemlig sende loddet tilbake til butikken, men det koster jo mer enn 5 $ herfra :(

I konvolutten lå det litt forskjellig som skulle være første milepæl premie.

To mønstre fra Schaefer Yarn.
Prøvecart på nesten alle garntypene eat.sleep.knit har.
Penn og Button


Men det jeg hadde gledet meg mest til var selvfølgelig garnet jeg hadde bestilt:Øverst ligger et nøste med Silk Lace fra Claudia Hand Painted Yarns i en fantastisk farge som heter copper pennies. Nå starter jakten på den perfekte stola/wrap/sjal som denne kan bli. Det gulgrønne nøstet er Casbah sock fra Handmaiden Fine Yarns i Dandelion fargen. Vet ikke helt om dette blir sokker eller sjal ennå. Tilslutt så kjøpte jeg to nye nøster med Smooshy fra Dream in Color. (Jeg elsker det garnet!) Nøstet som syntes på bildet over er i fargen Gothic Rose, og det på bildet ved siden av er Dusky Aurora.
Disse skal bare ligge i lageret til det perfekte mønsteret dukker opp.

1 kommentar:

  1. Så herlig med pakke i posten - er ørlittegranne misunnelig siden jeg har selvpålagt innkjøpsstopp ut året. Har ikke prøvd Dream in color ennå, det får bli neste år det da.
    Takk for sist forresten, hyggelig å hilse på dere S`n`Bère i Oslo!
    Siena

    SvarSlett