søndag 22. august 2010

Utfallet av Knitcampen og London handlingenSå da var Knit Campen overstått. Det ble mye mindre tid til blogging enn jeg hadde forestilt meg. Det var vanskelig å få tak i riktig passord for å komme seg på nett og når jeg endelig kom meg på en pc endre jeg opp med å bruke mesteparten av tiden på å prøve å få kjøpt en togbillett jeg trengte...
På en måte er jeg veldig fornøyd med KnitCampen. Jeg har hatt det utrolig gøy, møtt masse spennende strikkere og jeg har fått hilse på strikkekjendiser som Jared Flood, Nancy Bush og Woolly Wormhead. Men jeg vil ikke si at jeg er fornøyd med organiseringen av Knit Campen. Det var svært mye rot og dårlig kommunikasjon. Jeg har tenkt å skrive mer om Campen senere, men jeg ville bare få opp en liten post om hva jeg hadde klart å få brukt penger på i løpet av denne turen.
Jeg hadde tenkt å lage tre hauger når jeg pakket ut av kofferten, en med garn og ull, en med knapper og annet hobbysmåtteri og en med klær og sånt jeg hadde kjøpt mens jeg var i London. Dette her er garnhaugen:
Veldig fornøyd med alt dette, haugen inneholder blandt annet et nøste med rustfritt stål/silke fra Habu som jeg gleder meg til å eksperimentere med. Det ble også en del ull siden jeg var på spinnekurs og sokkegarn. Knappehaugen så slik ut:
Den siste haugen ble veldig litn siden jeg bare kjøpe meg en topp, et skjørt og et par sko. Haugen så egentlig litt trist ut fordi den var så liten (relativt sett) i forhold til de andre. Jeg tok derfor bare bilde av skoene fordi de var så utrolig kule. De er fra irregular choice som nå er mitt nye favorittmerke for sko...

1 kommentar:

  1. Oi, så spennande!! KnitCamp har eg aldri hørt om før. Det hadde vore gøy å reise på. Mykje flott garn du har kjøpt. Spennande!

    SvarSlett