torsdag 9. april 2009

God Påske!Jeg holder meg hjemme denne påsken og har store planer om å få gjort ferdig litt forskjellig småplukk. Jeg er med på den såkalte Trøstekampen for tigerstaden på hobbyboden, og målet er å få gjort ferdig UFOer i april. Jeg har kommet igang:

Først og fremst så er den grønne cardiganen jeg har snakket om tidligere og jeg ble veldig fornøyd. Det tok meg litt tid å finne knapper til den. hadde egentlig tenkt å bruke noen jeg hadde fra før men de viste seg å være for lyse. Beltet er strikket bittelitte granne lenger enn gitt i oppskriften

Jeg er også blitt ferdig med et par sokker jeg er blitt veldig fornøyd med. De er strikket i sockittome fra cherry tree hill, og mønsteret er magic mirror av Jeannie Cartmel (ravelry link). De var egentlig veldig greie å strikke, men du må ikke være redd for litt 1X1 ribbestrikk med vridde rettmasker. Mønsteret er mest det, med litt hullstrikk på sidene. Bildet av sokkene er øverst i dette innlegget og garnet er helt nydelig.

Etter å ha blitt ferdig med dette har jeg nå satt ordentlig i gang med en cardigan fra The Lenpur Linen Collection fra Rowan. Lenpur linen er et nytt garn fra Rowan som består av 75% lenpur som er en viskose variant og 25% lin. Jeg er helt forelsket i dette garnet. Det er veldig mykt og faller veldig pent når det strikkes opp. Det siste bildet i dette innlegget viser armene som jeg ble ferdig med i dag. Mønsteret er hovedsakelig dobbel perlestrikk noe som gjør at plagget blir veldig fast og fint. Ravelry link til dette prosjektet er her.

Ha en fortsatt fin påske!

1 kommentar:

  1. Hei Nina. Jeg så bildet av den "grønne" på Ravelry også. Jeg forstår det som om du er ferdig med den. Har du et bilde, da, for jeg vil gjerne se hvordan den ble. Den ser så fin ut.
    Hilsen Grete

    SvarSlett