lørdag 2. mai 2009

Sokkoman, det er meg

I går la jeg opp to nye par med sokker. Det var virkelig på tide. Det har klødd litt i fingrene etter å legge opp noe nytt i det siste. Problemet har vært at jeg har hatt lyst til å legge opp sokker, men jeg hadde bestemt meg for å vente til 1.mai, slik at de kunne telle i konkurransen til Sock Knitters Anonymous på Ravelry.


I mai har SKA et mysterie sokk mønster laget av Yarnissima som heter Kiila. Jeg har hatt lyst til å strikke flere av mønstrene hennes siden jeg gjorde ferdig Firestarters sokkene. Jeg har til og med kjøpt en av mønsterpakkene hennes, La Digitessa, som jeg ikke har klart å starte på ennå, men jeg håper at det skjer i løpet av mai.


Men nå har jeg altså begynt på mysteriesokken, og jeg har kommet meg igjennom første cluet allerede. Nå må jeg bare vente til neste fredag for å få neste del av mønsteret. Det er altså grunnen til at jeg har lagt opp to par sokker, jeg må jo ha noe å gjøre mens jeg venter.


Det andre paret jeg har lagt opp er et laget i mønsteret Stricken av Cookie A. Jeg tror nok at de blir en gave etterhvert hvis jeg blir fornøyd med dem. Begge sokkeparene strikkes i Silja fra Gjestal, Kiila blir grønne og Stricken blir lilla.

1 kommentar:

  1. Du strikker flotte sokker, ja. Jakka og sokkene i innlegget under ble veldig flotte. Det er skummelt å klippe opp strikkeplagg. Vi ses vel snart på SnB i Oslo.

    SvarSlett