søndag 31. mai 2009

Å strikke i solen.

Denne pinsehelga har vært helt fantastisk. Nesten ikke en sky på himmelen. Selv om jeg egentlig syntes at en skyfri himmel er veldig kjedelig, så er det veldig fint å sitte ute og nyte varme og sol.

Jeg har brukt dagen på å sitte ute med sokkene mine. De parene jeg akkurat hadde begynt med når jeg skrev siste innlegg er ferdig og resultatet er her:
De lilla ble en smule større en planlagt, men fine alikevel. Det største problemet var at sokkeskaftene ble for lange. Garnet passet overhodet ikke til dette mønsteret, men jeg skulle bli ferdig fordi jeg hadde allerede rekt opp en annen sokk i dette garnet. Jeg hadde ikke tenkt å gjøre det en gang til.


De grønne derimot er jeg kjempefornøyd med, og jeg kommer nok til å lage flere av dette mønsteret. De sitter kjempegodt på foten og er veldig gode og varme. Samme garn som i de lilla, men garnet passer mye bedre til dette mønsteret. Jeg hadde en tanke om at de skulle bli en gave, men jeg mistenker at jeg beholder dem selv.

Men så var det den sola da... Jeg satt ute i dag, med det siste prosjektet mitt: Basilico sokkene av Yarnissima som var i Knit.1 bladet som jeg endelig har fått tak i. Jeg har faktisk brukt settpinner og ikke rundpinne for en gangs skyld, så første sokken ble ferdig i dag. Men når jeg kom inn så oppdaget jeg at jeg var blitt solbrent, så jeg må nok nyte sola innendørs i morgen.

Og så får jeg huske å kjøpe ny solkrem på tirsdag...

1 kommentar:

  1. Skyer!! Jeg venter på flere skyer!! Fine de grønne sokkene asså! Likte lillafargen også, men siden du ikke ble fornøyd såh...Ha en strålende dag - fra Teraks

    SvarSlett