lørdag 14. november 2009

Kontoen min har gått på en smell...

Jeg stod tidlig opp i dag og stod i kø. 0815 var jeg på plass utenfor HM i bogstadveien for å vente på å komme inn til Jimmy Choo kolleksjonen de åpnet i dag. Butikken åpnet ikke før 1000 så jeg hadde med meg strikketøy og bok for å få tida til å gå litt fortere. Jge er veldig glad for at jeg valgte bogstaveien og ikke en av butikkene i sentrum. Jeg hørte det var ekstremt mye mer folk der

Det var allerede lang kø og jeg tror jeg hadde ca 100 personer foran med i køen. HM hadde lagt opp til et system med papirarmbånd til de 160 første i køen. 20 og 20 personer fikk armbånd med hver sin farge som symboliserte et tidspunkt man skulle få komme inn i avdelingen med sko og accesoirer. Da hadde man 10 minutter på å finne det man skulle ha og prøve i ro og mak før det var neste gruppes tur. Dette syntes jeg var en kjempefin løsning. Da lønte det seg faktisk å stå i køen. Klesavdelingen derimot var åpen for alle. det ble derfor helt kaos når alle kom inn i butikken og plaggene forsvant veldig fort. Jeg fikk heldigvis tak i kjolen jeg hadde sett på i ca riktig str og fikk satt nesa mot prøverommet. Den satt som støpt, så jeg endte opp med en blå Jimmy Choo pose ganske fort. Jeg fikk ikke sett så mye på resten av kolleksjonen fordi det var ikke igjen et plagg når jeg kom ut av prøverommet. Seriøst, butikken hadde ikke vært åpen i 10 minutter en gang.

Et lite tips til senere designerkolleksjoner på HM. Du kan betale i andre avdelinger enn dameavdelingen. Jeg betalte kjolen i herreavdelingen hvor det ikke var noe kø, mens i dameavdelingen var det kjempekø i kassa.

Jeg måtte vente til 1115 før jeg kom inn i sko og tilbehørdelen. Men begge parene jeg hadde sett meg ut var fremdeles tilgjengelig i min størrelse så jeg fikk prøvd både disse og et par andre sko. Det var egentlig ingen av veskene og det andre tilbehøret som fristet så veldig mye. sålen på de høye skoene i denne kolleksjonen var av lær så et par jeg prøvde, i svart lær var så glatte at jeg ikke klarte å stå på dem. Det er kanskje ikke helt heldig når skoen har hel på 10 cm... Jeg endte opp med et par høyhælte sko, de i grått semsket skinn og et par sorte ballerina sko med nagler. De siste skal få lov til å være inne-på-jobben-sko i vinter. Det er så deilig å ha noe å bytte til når man kommer inn etter å ha gått i støvletter.

Her er et lite bilde av skoene jeg kjøpte i dag. Bildet er dårlig å jeg skal ta nye når det er bedre lys. Kjolen får jeg ta bilde av en gang jeg ikke ser ut som et kråkereir på håret. Nå må jeg la kontoen min komme seg etter innhugget og ikke kjøpe noe annet enn julegaver frem til jul...

3 kommentarer:

  1. For et kupp! Jeg er misunnelig! :)

    SvarSlett
  2. herlig! slike økonomiske smeller betaler seg gjerne selv i form av komplimenter og havregrøt i påfølgende uker:)

    SvarSlett